Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuoti rūgštynių lapai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų rūgštynių
0.5 litro vandens
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rūgštynių lapus nuplauti, nupjauti kotelius ir stambiai supjaustyti. Apipilti verdančiu vandeniu ir palikti porai minučių, tada nukošti. Sudėti į stiklainius.
2.
Druską ištirpinti virintame vandenyje ir juo apipilti rūgštynes, kad stiklainyje pasiskirstytų tolygiai. Uždėti dangtelius, dėti į puodą su vandeniu ir kaitinti apie 15 min. Tada užsukti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.

Konservuoti rūgštynių lapai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Rūgštynių lapus nuplauti, nupjauti kotelius ir stambiai supjaustyti. Apipilti verdančiu vandeniu ir palikti porai minučių, tada nukošti. Sudėti į stiklainius.

  2. Druską ištirpinti virintame vandenyje ir juo apipilti rūgštynes, kad stiklainyje pasiskirstytų tolygiai. Uždėti dangtelius, dėti į puodą su vandeniu ir kaitinti apie 15 min. Tada užsukti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų