Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuoti žirneliai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas žirnių
1 litras vandens
100 mililitrų acto
šiek tiek laurų lapų (lapai)
4 arbatiniai šaukšteliai druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą sudėkite viską, išskyrus žirnelius, ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kol verda marinatas, į kitą puodą sudėkite žirnelius, užberkite žiupsnelį druskos ir pavirkite apie 10 minučių.
2.
Tada žirnelius nukoškite ir suberkite į marinato puodą. Pavirkite 15 minučių, išgriebkite žirnelius ir sudėkite juos į stiklainius. Užpilkite neatšalusiu marinatu.
3.
Uždenkite stiklainius dangteliais ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite.

Konservuoti žirneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į puodą sudėkite viską, išskyrus žirnelius, ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kol verda marinatas, į kitą puodą sudėkite žirnelius, užberkite žiupsnelį druskos ir pavirkite apie 10 minučių.

  2. Tada žirnelius nukoškite ir suberkite į marinato puodą. Pavirkite 15 minučių, išgriebkite žirnelius ir sudėkite juos į stiklainius. Užpilkite neatšalusiu marinatu.

  3. Uždenkite stiklainius dangteliais ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų