Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuotos morkos
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 kilogramai morkų
1.5 litro vandens
150 mililitrų acto
2 valgomieji šaukštai druskos
100 gramų cukraus
3 laurų lapų (lapai)
šiek tiek pipirai (kvapnieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į puodą ir išvirkite. Tada leiskite joms atvėsti ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite pjaustytas morkas į stiklainius kartu su lauro lapais ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite vandenį, actą, druską ir cukrų. Tokiu marinatu, nelaukę, kol atšals, užpilkite morkas stiklainiuse. Sandariai uždarykite dangtelius.

Konservuotos morkos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į puodą ir išvirkite. Tada leiskite joms atvėsti ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite pjaustytas morkas į stiklainius kartu su lauro lapais ir pipirais.

  2. Puode užvirinkite vandenį, actą, druską ir cukrų. Tokiu marinatu, nelaukę, kol atšals, užpilkite morkas stiklainiuse. Sandariai uždarykite dangtelius.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų