Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuotos pupelės pomidorų padaže
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
5 vienetai laurų lapų
1 kilogramas pomidorų pastos
1.2 kilogramo pupelių (šviežios, ne džiovintos)
3 vienetai svogūnų
1 arbatinis šaukštelis acto (70%)
3 arbatiniai šaukšteliai druskos
0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.

Konservuotos pupelės pomidorų padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (1)


  • Ingrida 2013-09-21 13:30

    O kažin jei vietoje pomidorų panaudočiau pačios darytą pomidorų padažą?


Daugiau receptų