Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.

Konservuotos pupelės pomidorų padaže
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | juodųjų pipirų (malti) |
5 vienetai | laurų lapų |
1 kilogramas | pomidorų pastos |
1.2 kilogramo | pupelių (šviežios, ne džiovintos) |
3 vienetai | svogūnų |
1 arbatinis šaukštelis | acto (70%) |
3 arbatiniai šaukšteliai | druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapiųjų pipirų (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Konservuotos pupelės pomidorų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Laurų lapai, 5 vienetai
- Pomidorai, 1 kilogramas
- Pupelės, šviežios, ne džiovintos, 1 ir 1/5 kilogramo
- Svogūnai, 3 vienetai
- Actas, 70%, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kvapieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir išvirti.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje, kol suminkštės.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, išvirti su druska ir sutrinti su trintuve.
Į pomidorų masę sudėti pupeles, svogūnus, prieskonius ir smulkiai sutraiškytus lauro lapus.
Užvirinti, supilti actą ir greitai karštą masę supilstyti į stiklainius. Užsukti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
O kažin jei vietoje pomidorų panaudočiau pačios darytą pomidorų padažą?