Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuotos slyvos
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas slyvų
1 litras vandens
400 gramų cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Slyvas nuplauname, nudžioviname vandenį. Kauliukus paliekame. Sudedame slyvas į stiklainius.
2.
Iš vandens, cukraus, keleto gvazdikėlių ir žiupsnelio druskos pagaminame marinatą. Supilame jį ant slyvų. Vėliau stiklainius pasterizuojame. Tai darome bent 20 minučių, kad panaikintumėme visas bakterijas. Tada dangtelius užsukame ir stiklainius paliekame atvėsti.

Konservuotos slyvos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Slyvas nuplauname, nudžioviname vandenį. Kauliukus paliekame. Sudedame slyvas į stiklainius.

  2. Iš vandens, cukraus, keleto gvazdikėlių ir žiupsnelio druskos pagaminame marinatą. Supilame jį ant slyvų. Vėliau stiklainius pasterizuojame. Tai darome bent 20 minučių, kad panaikintumėme visas bakterijas. Tada dangtelius užsukame ir stiklainius paliekame atvėsti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų