Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuotos šparaginės pupelės su česnaku
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas sparaginių pupelių
1 litras vandens
100 mililitrų acto
1 valgomasis šaukštas druskos
4 valgomieji šaukštai cukraus
2 skiltelės česnakų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Naudokite tik tas šparagines pupeles, kurias lengva per pus perlaužti - taip žinosite, jog jos nėra peraugusios.
2.
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir išvirkite. Į kitą puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, išspaustą česnaką ir žiupsnelį krapų. Užvirinkite.
3.
Į stiklainius sudėkite šparagines pupeles, užpilkite marinatu. Uždėkite, bet neužsukite, dangtelius ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir palikite atvėsti. Laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.

Konservuotos šparaginės pupelės su česnaku

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Naudokite tik tas šparagines pupeles, kurias lengva per pus perlaužti - taip žinosite, jog jos nėra peraugusios.

  2. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir išvirkite. Į kitą puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, išspaustą česnaką ir žiupsnelį krapų. Užvirinkite.

  3. Į stiklainius sudėkite šparagines pupeles, užpilkite marinatu. Uždėkite, bet neužsukite, dangtelius ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir palikite atvėsti. Laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (1)


  • The 2017-08-10 06:36

    Kaitinti nereikia. Geriau išpilti į šiukšlių dėžę


Daugiau receptų