Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kopūstų ir faršo kotletukai
AUTORIUS:
Tatjana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
600 gramų kopūstų
3 vienetai laurų lapų (lapai)
1 vienetas pomidorų pastos
1 stiklinė ryžių
2 vienetai svogūnų
600 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
1 litras sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.

Kopūstų ir faršo kotletukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai (3)


  • Aurelija 2017-06-25 22:32

    Super


  • aneliukkas 2015-11-07 21:58

    Viska isminkius dariau kukulius ir viriau jautienos sultinyje,tsia skiriasi tiek ,kad kepami ir jie vadinosi balandeliai tinginiai


  • angeliukas 2015-09-23 22:32

    Gal ir nieko reiks pabandyti


Daugiau receptų