Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kopūstų mišrainė žiemai
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 kilogramai kopūstų
1 kilogramas morkų
250 mililitrų acto
500 mililitrų pomidorų padažo
3 valgomieji šaukštai druskos
250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!

Kopūstų mišrainė žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (80)


  • raimis 2017-11-10 09:51

    na ka reikia pabandyti


  • Violeta 2017-09-18 16:12

    Mergaitės,kiek šaukštų val.bus 250 mililitrų acto arba aliejaus?labai ačių už atsakymą


  • Jolita 2017-08-27 21:15

    Nepirmi metai darau. Tikrai skanu!


  • Onute 2017-08-21 17:33

    tinka ir ankstyvi kopūstai,labai skanu-pigus gana nedaug darbo.,Galima šaltus valgyt,pašildyt prie kokių dešrelių ar pan.,netgi sriuba virt,žodžiu-liuks receptukas!


  • Onutė 2017-08-03 16:52

    Dar svogūnas tinka


  • onutė 2017-07-30 11:23

    laibai aiškiai parašytas receptas.smagu gaminti .ačiū jums.


  • laura 2017-07-28 21:27

    ar tinka ankstyvi kopustai


  • Jurate 2017-07-28 17:03

    O kiek pomidoru padazo dedat ant sito kiekio


  • Iveta 2017-07-26 14:01

    As irgi siandien pabandziau pagal sita recepta ragavau labai skanu. Tai pat darau is ankstyvu kopustu. Ir nelaikau per nakty kaitinu is karto manau skanei gausia


  • Jolita 2017-07-08 20:57

    Pomidoru padaža reikia dėti prieš troškinimo pabaiga. Iš ankstyvu taip pat gerai. Pati dariau.


Daugiau receptų