Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kopūstų, morkų ir voveraičių mišrainė
AUTORIUS:
Danutė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas kopūstų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų
0.5 kilogramo morkų
3 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 kilogramas voveraičių
šiek tiek druskos
250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.

Kopūstų, morkų ir voveraičių mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aliejuje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, sudėti stambiai tarkuotas morkas, jas patroškinti, po to dėti supjaustytus kopūstus ir apvirtas voveraites. Pasūdyti, įdėti 2 šaukštus cukraus, troškinti puode apie 1 val. Prieš baigiant troškinti reikia įberti juodųjų pipirų, lauro lapų, žiupsnelį krapų ir 2 šaukštus pomidorų padažo. Dar kartą apie 10 min. patroškinus, sukrėsti į karštus stiklainius ir užsukti. Laikome šaltai. Valgyti šį patiekalą galima tiek šaltą, tiek ir jį pašildžius.

Receptą atsiuntė Danutė

Komentarai (1)


  • Rence 2010-08-31 16:31

    Vaje, pagaliau radau. Mano eks anytos firminė mišrainytė :super: - dėkui :mmm:


Daugiau receptų