Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kopūstų troškinys
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas kopūstų (nedidelis)
1 vienetas kopūstų (nedidelis, žiedinis)
20 vienetų kopūstų (Briuselio)
5 valgomieji šaukštai sviesto
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
1 citrinų (sultys)
1 svogūnų (nemažas)
1 stiklinė grietinės
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Susmulkintus žiedinius kopūstus, Briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, pabarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.

Kopūstų troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkintus žiedinius kopūstus, Briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, pabarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų