Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kotletai su baltu padažu
AUTORIUS:
Justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek peletrūno
600 gramų jautienos faršo
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
4 vienetai batono (riekės)
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.

Kotletai su baltu padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justelez

Komentarai (14)


  • Dainora 2015-03-14 12:06

    jokio skonio


  • to Citro 2015-03-01 20:22

    Aš viską darau ant tų pačių kotletų, nes neapsimoka plaut 10 keptuvių, vis tiek paskui kotletai dedasi į tą padažą. O košė nesigauna, na nebent padažą koše vadinate :) Tiesa, aš padažą darau ne iš pieno, o iš grietinės ir sultinio, kur liko išsitroškinus kotletams, nes mėgstu užpylus sultiniu juos patroškinti pusę val., o ne pusžalius valgyti kaip čia rašo.


  • to Mona Le 2015-03-01 20:17

    Išvis iš jautienos neskanūs kotletai, aš visad darau tik iš kiaulienos ir puikūs gaunasi :)


  • jo 2015-03-01 20:05

    Ta komentatorė tikriausiai iš tos šeimos, kur iš pradžių vonioj išmaudo vaikus, tada tam pačiam vandeny pati išsimaudo, tada leidžia uošvius, paskui šunį numaudo ir galiausiai jau leidžia maudytis vyrą. :D O aš galvojau, kad čia tik anekdotas. :D


  • Citro 2014-09-04 20:39

    O ta, komentatore ''juokinga'' - bent vyra turi ? :)) Rimtai, juokinga :)


  • Citro 2014-09-04 20:38

    Pries baigiant kepti suberti miltus ir pakepint. Subert kur ? Ant tu paciu kotletu ? Paskui dar uzpilt pieno ir ismaisyt ? Tai cia kose ar kotletai ?


  • Rita 2013-07-07 16:14

    Atsiprašau už komentarą nekulinarine tema, bet norėjau pareikšti užuojautą paskutinio komentaro autorei ir ypač jos vyrui. Aš (kaip ir turbūt dauguma moterų) visada su džiaugsmu gaminu vyro mylimus patiekalus, mėgstu jį palepinti, net neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Gaila man šeimos, kur žmonai rūpi tik ji pati ir vaikai, o vyras paskutinėj vietoj...


  • juokinga 2013-02-21 13:13

    man tai juokas ima kaip tik ziuri ka vbyrai valgo,save ,ir vaikus ziureti reike o ne vyrus ka jie valgo.


  • dasiderija 2012-05-28 17:25

    nelabai supratau tipo kotletuku nereikia istraukti?berti miltus tiesiai ant ju ir visa kita?


  • gintautas 2012-02-14 11:01

    bandysiu pasigasminti prie mesytes


Daugiau receptų