Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.

Kotletai su baltu padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | bazilikų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
šiek tiek | peletrūno |
600 gramų | jautienos faršo |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
4 vienetai | batono (riekės) |
šiek tiek | pieno |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kotletai su baltu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Juodieji pipirai
- Peletrūnas
- Jautienos faršas, 600 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Batonas, riekės, 4 vienetai
- Pienas
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite faršą, sudėkite išmirkytas vandenyje bei nusunktas batono arba baltos duonos riekeles, pagal skonį pabarstykite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.
Prieš baigiant kepti suberkite miltus ir kelias minutes pakepinkite.
Tada maišydami pilkite pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas.
Pabarstykite pagal skonį druskos, bazilikų, peletrūnų ir viską dar kartą išmaišykite.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (14)
jokio skonio
Aš viską darau ant tų pačių kotletų, nes neapsimoka plaut 10 keptuvių, vis tiek paskui kotletai dedasi į tą padažą. O košė nesigauna, na nebent padažą koše vadinate :) Tiesa, aš padažą darau ne iš pieno, o iš grietinės ir sultinio, kur liko išsitroškinus kotletams, nes mėgstu užpylus sultiniu juos patroškinti pusę val., o ne pusžalius valgyti kaip čia rašo.
Išvis iš jautienos neskanūs kotletai, aš visad darau tik iš kiaulienos ir puikūs gaunasi :)
Ta komentatorė tikriausiai iš tos šeimos, kur iš pradžių vonioj išmaudo vaikus, tada tam pačiam vandeny pati išsimaudo, tada leidžia uošvius, paskui šunį numaudo ir galiausiai jau leidžia maudytis vyrą. :D O aš galvojau, kad čia tik anekdotas. :D
O ta, komentatore ''juokinga'' - bent vyra turi ? :)) Rimtai, juokinga :)
Pries baigiant kepti suberti miltus ir pakepint. Subert kur ? Ant tu paciu kotletu ? Paskui dar uzpilt pieno ir ismaisyt ? Tai cia kose ar kotletai ?
Atsiprašau už komentarą nekulinarine tema, bet norėjau pareikšti užuojautą paskutinio komentaro autorei ir ypač jos vyrui. Aš (kaip ir turbūt dauguma moterų) visada su džiaugsmu gaminu vyro mylimus patiekalus, mėgstu jį palepinti, net neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Gaila man šeimos, kur žmonai rūpi tik ji pati ir vaikai, o vyras paskutinėj vietoj...
man tai juokas ima kaip tik ziuri ka vbyrai valgo,save ,ir vaikus ziureti reike o ne vyrus ka jie valgo.
nelabai supratau tipo kotletuku nereikia istraukti?berti miltus tiesiai ant ju ir visa kita?
bandysiu pasigasminti prie mesytes