Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kotrynos Vyšnių pyragas
AUTORIUS:
Kotryna Stank.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
140 gramų cukraus
50 gramų migdolų (malti)
50 gramų migdolų (riekelės)
600 gramų vyšnių (šviežios arba šaldytos)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildykite šaldytas vyšnias.

Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.

Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.

Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!!!

Kotrynos Vyšnių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Atšildykite šaldytas vyšnias.

Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.

Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.

Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Kotryna Stank.

Komentarai (1)


  • Ana 2015-07-15 18:31

    Kiek sviesto?


Daugiau receptų