Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kramelinis obuolių pyragas
AUTORIUS:
Viktorija
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
200 gramų sviesto
180 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek druskos
3 vienetai kiaušinių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 gramų kvietinių miltų
800 gramų obuolių
1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą su cukrumi, vanile ir druska mikseriu plakame iki purumo - apie 3-5 min. (kol apimtis padidėja 2 kartus).
2.
Mušame po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min.
3.
Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.
4.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis.
5.
Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų, vienos minutės pilnai pakanka, aš rududu buvau išsiėmus iš vakaro.
6.
Sumaišome su obuoliais. Obuoliai turi apsivelti karamele
7.
Į kepimo popieriumi išklotą formą(24 х 30 cm) pilame tešlą, išlyginame paviršių.Ant viršaus sudedame obuolius.
8.
Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min. Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Kramelinis obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 24
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Minkštą sviestą su cukrumi, vanile ir druska mikseriu plakame iki purumo - apie 3-5 min. (kol apimtis padidėja 2 kartus).

  2. Mušame po vieną kiaušinius, ir kiekvieną paplakame 1 min.

  3. Suberiame kepimo miltelius ir persijotus miltus, šaukštu atsargiai, bet gerai išmaišome iki vienalytės masės ir pastatome į šalį, kol pjaustysime obuolius.

  4. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome plonomis riekelėmis.

  5. Rududu pašildome mikrobangėje, kad suminkštėtų, vienos minutės pilnai pakanka, aš rududu buvau išsiėmus iš vakaro.

  6. Sumaišome su obuoliais. Obuoliai turi apsivelti karamele

  7. Į kepimo popieriumi išklotą formą(24 х 30 cm) pilame tešlą, išlyginame paviršių.Ant viršaus sudedame obuolius.

  8. Kepame iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min. Atvėsusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Viktorija

Komentarai


Daugiau receptų