Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žaliasis krapų pagardas su kiviais
AUTORIUS:
ija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Vasara visada prasideda su daržo pažibomis krapais ir svogūnais – juos greičiausiai pasiekia saulės spinduliai ir meiliausiai nuglosto rasos. Jie žaibiškai stiebiasi į Vasara visada prasideda su daržo pažibomis krapais ir svogūnais – juos greičiausiai pasiekia saulės spinduliai ir meiliausiai nuglosto rasos. Jie žaibiškai stiebiasi į dangų ir paskui sugula mūsų lėkštėse. Ir, kol jie nesušaldyti ir nesudžiovinti žiemai, tegu pradžiugina ir stebina. Šio pagardo receptas pravers prie šašlykų, žuvies, kalakutienos ir vištienos – išbandyta. O taip pat prie keptų bulvių. Arba paprasčiausiai - ant duonos. Greita ir vasariška. (...daugiau) ija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 valgomieji šaukštai krapų
1 vienetas kivių
1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų
1 valgomasis šaukštas majonezo
0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
šiek tiek pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Krapus, svogūnų laiškus ir kivį smulkiai supjaustyti.
2.
Sudėti į indą su majonezu ir garstyčiomis.
3.
Gerai išmaišyti. Pridėti šviežiai maltų pipirų. Skanaus.

Žaliasis krapų pagardas su kiviais

Recepto autorius: Vasara visada prasideda su daržo pažibomis krapais ir svogūnais – juos greičiausiai pasiekia saulės spinduliai ir meiliausiai nuglosto rasos. Jie žaibiškai stiebiasi į ( ...daugiau ) ija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Krapus, svogūnų laiškus ir kivį smulkiai supjaustyti.

  2. Sudėti į indą su majonezu ir garstyčiomis.

  3. Gerai išmaišyti. Pridėti šviežiai maltų pipirų. Skanaus.

Receptą atsiuntė ija

Komentarai (1)


  • Rasa 2018-07-24 21:40

    isbandziau ir nenusivyliau - tikrai skanu


Daugiau receptų