Sudėti į didelį puodą pasmulkintas artišokų šerdis, susmulkintą svogūną, supilti sultinį, ryžius, sudėti SANTA MARIA peletrūną, čili miltelius bei druską ir, sumaišius, užvirti.
Užvirus, sumažinti ugnį ir virti apie 45 min., kol visi ingredientai gerai išvirs.
Tuomet viską sutrinti blenderiu, įmaišyti grietinėlę ir paskaninti druska bei pipirais.
Patiekti, supilsčius į lėkštes, su grietine bei krapais.
Skanaus.

Kreminė artišokų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
340 gramų | artišokų (šerdys) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
šiek tiek | krapų (smulkinti) |
0.25 stiklinės | ryžių |
1 vienetas | svogūnų |
1 stiklinė | grietinėlės |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | grietinės |
600 mililitrų | sultinio (daržovių) |
šiek tiek | čili pipirų |
1 arbatinis šaukštelis | peletrūno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kreminė artišokų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Artišokai, šerdys, 340 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti
- Ryžiai, 1/4 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Druska
- Grietinė
- Sultinys, daržovių, 600 mililitrų
- Čili
- Peletrūnas, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sudėti į didelį puodą pasmulkintas artišokų šerdis, susmulkintą svogūną, supilti sultinį, ryžius, sudėti SANTA MARIA peletrūną, čili miltelius bei druską ir, sumaišius, užvirti.
Užvirus, sumažinti ugnį ir virti apie 45 min., kol visi ingredientai gerai išvirs.
Tuomet viską sutrinti blenderiu, įmaišyti grietinėlę ir paskaninti druska bei pipirais.
Patiekti, supilsčius į lėkštes, su grietine bei krapais.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai