Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kreminė grybų sriuba
AUTORIUS:
Germantė
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių (virti)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių
500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus permalti per mėsmalę.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
Gero apetito!

Kreminė grybų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus permalti per mėsmalę.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Germantė
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų