Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krepšeliai su karamelizuotais obuoliais
AUTORIUS:
Angelė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
2 obuoliai
4 - 5 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio cinamono

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Krepšeliai su karamelizuotais obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
2 obuoliai
4 - 5 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio cinamono

Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Receptą atsiuntė Angelė

Komentarai


Daugiau receptų