Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krevečių ir špinatų empanada
AUTORIUS:
Olivija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė špinatų (lapai)
1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
2 vienetai kiaušinių (žali)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai pieno
1 stiklinė krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 stiklinė mocarelos sūrio (trintas)
0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
12 vienetų tešlos (empanada, apvalūs blyneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Išlydykite sviestą keptuvėje virš vidutinės ugnies, sudėkite kapotą svogūną, išspaustą česnaką ir pakepinkite apie 4 min.
Tuomet į keptuvę sudėkite mažais gabalėliais supjaustytas krevetes, susmulkintus špinatų lapus, su pienu bei miltais išplaktą 1 kiaušinį, mocarela sūrį raudonuosius pipirus, šiek tiek druskos, maišant pakaitinkite ir nukėlus nuo ugnies palikite atvėsti.
Ant kiekvieno tešlos blynelio dėkite po pusę šaukšto pasigaminto įdaro, šiek tiek susmulkinto, nulupto, virto kiaušinio ir sulipinkite vandeniu suvilgytus tešlos kraštelius.
Aptepkite suformuotus pyragėlius plaktu kiaušiniu, sudėkite ant miltais apibarstytos kepimo skardos ir kepkite apie 12-15 min.
Patiekite dar šiltas.
Skanaus.

Krevečių ir špinatų empanada

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Išlydykite sviestą keptuvėje virš vidutinės ugnies, sudėkite kapotą svogūną, išspaustą česnaką ir pakepinkite apie 4 min.
Tuomet į keptuvę sudėkite mažais gabalėliais supjaustytas krevetes, susmulkintus špinatų lapus, su pienu bei miltais išplaktą 1 kiaušinį, mocarela sūrį raudonuosius pipirus, šiek tiek druskos, maišant pakaitinkite ir nukėlus nuo ugnies palikite atvėsti.
Ant kiekvieno tešlos blynelio dėkite po pusę šaukšto pasigaminto įdaro, šiek tiek susmulkinto, nulupto, virto kiaušinio ir sulipinkite vandeniu suvilgytus tešlos kraštelius.
Aptepkite suformuotus pyragėlius plaktu kiaušiniu, sudėkite ant miltais apibarstytos kepimo skardos ir kepkite apie 12-15 min.
Patiekite dar šiltas.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Olivija

Komentarai


Daugiau receptų