Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krevečių salotos su obuoliais
AUTORIUS:
Anira
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
100 gramų agurkų (marinuoti)
12 vienetų alyvuogių
1 vienetas obuolių
20 gramų petražolių
40 gramų salotų
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
1 vienetas svogūnų (raudonasis)
150 gramų majonezo
150 gramų pievagrybių
200 gramų krevečių be kevalo (konservuotos)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
Papuošti petražolėmis.

Krevečių salotos su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
Papuošti petražolėmis.

Receptą atsiuntė Anira

Komentarai


Daugiau receptų