Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krevetės česnakiniame padaže su laukiniais ryžiais, špinatais ir šparagais
AUTORIUS:
Karolina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis krevečių (tigrinės, be kevalo)
400 gramų šparagų (gali būti šaldyti)
100 gramų ryžių (laukiniai)
100 gramų sviesto
50 gramų špinatų
3 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą atšildome iki kambario temperatūros, kad būtų minkštas.
2.
Sutriname česnaką, dedame druskos, pipirų, petražolių ir maišome su minkštu sviestu.
3.
Kepame keptuvėje kartu su šaldytomis krevetėmis.
4.
Ant garų troškiname šparagus ir špinatus.
5.
Išverdame laukinius ryžius ir sumaišome su ant garų virtais šparagais ir špinatais. Ant viršaus sudedame krevetes su česnakiniu sviestu.

Krevetės česnakiniame padaže su laukiniais ryžiais, špinatais ir šparagais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą atšildome iki kambario temperatūros, kad būtų minkštas.

  2. Sutriname česnaką, dedame druskos, pipirų, petražolių ir maišome su minkštu sviestu.

  3. Kepame keptuvėje kartu su šaldytomis krevetėmis.

  4. Ant garų troškiname šparagus ir špinatus.

  5. Išverdame laukinius ryžius ir sumaišome su ant garų virtais šparagais ir špinatais. Ant viršaus sudedame krevetes su česnakiniu sviestu.

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų