Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krevetės keptos orkaitėje
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
3 česnakų (trintas)
1 vienetas imbierų (gabaliukas, tarkuotas)
šiek tiek juodųjų pipirų
10 vienetų pomidorų pastos (slyviniai)
0.5 stiklinės raudonojo vyno
20 vienetų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.

Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.

Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.

Skanaus :)

Krevetės keptos orkaitėje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vyną supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 -3 minutes, kad nugaruotų alkoholis, pridėkite malto imbiero, citrinos žievelės, druskos, pipirų, česnako ir dar pora minučių pakaitinkite.

Į vyno padažą sudėkite krevetes ir palikite marinuotis 15 minučių.

Krevetes ir pomidoriukus verkite ant medinių iešmelių (išmirkytų vandenyje), iešmus sudėkite ant grotelių ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 3 - 4 minutes.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...