Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Krevetės su mangais saldžiarūgščiame padaže
AUTORIUS:
Nijolė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 vienetai mangų
80 gramų tigrinių krevečių be kevalo
0.3 valgomojo šaukšto obuolių acto
1 valgomasis šaukštas medaus
1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
1 žiupsnelis bazilikų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Mangus nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
2.
Sumaišome viename dubenyje medų, citrinų sultis, obuolių actą bei sezamų aliejų.
3.
Mangų skilteles sudedame į lėkštę, ant jų sudedame pakepintas krevetes ir viską apšlakstome pasigamintu padažu bei apibarstome smulkintais baziliko lapeliais. Skanaus.

Krevetės su mangais saldžiarūgščiame padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mangus nulupame ir supjaustome skiltelėmis.

  2. Sumaišome viename dubenyje medų, citrinų sultis, obuolių actą bei sezamų aliejų.

  3. Mangų skilteles sudedame į lėkštę, ant jų sudedame pakepintas krevetes ir viską apšlakstome pasigamintu padažu bei apibarstome smulkintais baziliko lapeliais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Nijolė

Komentarai


Daugiau receptų