Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kriaušės su uogomis
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
400 gramų aviečių
1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
1 stiklinė cukraus
8 vienetai kriaušių
200 gramų sausainių (trapūs)
4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!

Kriaušės su uogomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šiam receptui galite naudoti ir kitokias Jūsų mėgstamas uogas.
Kriaušes perpjaukite horizontaliai pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir mediniu smeigtuku subadykite odeles.
Sausainius sutrupinkite, įmaišykite į sviestą ir suformuokite apvalų paplotį.
Jį dėkite ant folijos, lakšto kraštus pakelkite, kad pasidarytų aukšti kraštai.
Sudėkite ant papločio kriaušes (siauresniais galais į centrą), ant jų – nuplautas, nusausintas ir cukrumi pabarstytas uogas.
Pridenkite kitu folijos lakštu ir kepkite apie 25 min. 150 laipsnių temperatūros orkaitėje arba grilyje, kol kriaušės suminkštės.
Iškepusį desertą supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Nastiušha
Gairės: Orkaitėje, Desertai

Komentarai


Daugiau receptų