Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kriaušių desertas
AUTORIUS:
Lilija
INGREDIENTAI:
100 gramų graikinių riešutų
8 vienetai kriaušių
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
300 gramų džiūvesėlių
200 mililitrų sirupo (vyšnių)
300 mililitrų aliejaus
200 gramų sūris (lydytas, švelnaus skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu.
Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode.
Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje.
Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus.
Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.

Kriaušių desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kriaušes nuplauti, nulupti odelę, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
Graikinius riešutus susmulkinti ir apkepinti keptuvėje be aliejaus. Tada sumaišyti su lydytu sūreliu. Šiuo įdaru įdaryti kriaušes ir jas sujungti. Sutvirtinti mediniu pagaliuku arba siūlu.
Aliejų įkaitinti fritiūrinėje arba puode.
Kiaušinius suplakti ir sumaišyti su miltais iki vientisos masės. Šioje masėje ir po to džiūvėsėliuose išvolioti kriaušes ir kepti fritiūrinėje.
Iškeptas kriaušes palaikyti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai, ištraukti pagaliukus ar siūlus.
Patiekiant aplieti vyšnių sirupu, papuošti mėtos lapeliu.

Receptą atsiuntė Lilija

Komentarai


Daugiau receptų