Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kriaušių gira
AUTORIUS:
RM
INGREDIENTAI:
800 gramų cukraus
1.5 kilogramo kriaušių
10 litrų vandens
šiek tiek citrinos rūgšties
30 gramų razinų
30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.

Kriaušių gira

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kriaušes supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti cukrumi ir lengvai patrinti. Užpilti virtu šiltu vandeniu, pridėti citrinos rūgšties ir ištrintas su cukrumi mieles. Laikyti šiltai, kol paviršiuje pasirodys putos (po 12-14val.), tada nukošti per marlę ir išpilstyti į butelius, į kiekvieną įmetus po 2-3 razinas. Butelius sandariai užkimšti ir pastatyti šaltai. Jei kriaušės kvapnios, aromatas rūgstant dar sustiprės.

Receptą atsiuntė RM

Komentarai


Daugiau receptų