Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.

Kriaušių padažas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
4 vienetai | gvazdikėlių |
1 arbatinis šaukštelis | imbierų (maltas) |
6 vienetai | kriaušių (diušės rūšies) |
0.3 stiklinės | medaus |
šiek tiek | vandens |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušių padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Gvazdikėliai, 4 vienetai
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kriaušės, diušės rūšies, 6 vienetai
- Medus, 1/3 stiklinės
- Vanduo
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai