Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kriaušių padažas
AUTORIUS:
Gita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
4 vienetai gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
6 vienetai kriaušių (diušės rūšies)
0.3 stiklinės medaus
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.

Kriaušių padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kriaušes nulupti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą.
Aplieti citrinos sultimis, apibarstyti imbieru, cinamonu ir sudėti gvazdikėlius.
Supilti medų ir troškinti ant vidutinės ugnies, kad kriaušės išskirtų sultis. Jei vaisiai pradės svilti, įpilti truputį vandens.
Kai kriaušės visiškai suminkštės, nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Galima suplakti su blenderiu, galima palikti tokį.
Šis padažas tinka prie kiaulienos, vištienos.

Receptą atsiuntė Gita

Komentarai


Daugiau receptų