Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kubietiškas jautienos kepsnys
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
1 vienetas citrinų (tarkuota žievelė)
15 česnakų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
350 gramų jaučio kumpio
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
1 vienetas žaliųjų citrinų (tarkuota žievelė)
2 arbatiniai šaukšteliai kumino (arba kmynai)
0.5 stiklinės sulčių (apelsinų)
0.5 stiklinės sulčių (citrinų)
0.5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
Skanaus!

Kubietiškas jautienos kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišome marinatą iš cielų česnakų skiltelių, druskos, pipirų, vaisių sulčių bei tarkuotų žievelių ir kumino sėklų (arba kmynų).
Gautu marinatu apipilame nepjaustytą jautienos kumpį ir palaikome apie 1 valandą.
Nemarinuokite ilgai, nes šis marinatas yra labai rūgštus.
Mėsai išsimarinavus dedame kepsnį ant grotelių ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru bei padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (1)


  • Rasa 2011-09-11 13:25

    Cielas česnakas:)))))) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


Daugiau receptų