Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
“Kūčių” silkė su sėklomis
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas moliūgų (sėklos, lukštentos)
2 vienetai obuolių (rūgštūs)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai silkių (filė)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, obuolius nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su aliejumi pakepinti svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti obuolius, iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir obuolius, silkes supjaustyti gabalėliais ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, viršų pabarstyti moliūgų sėklomis. Skanaus!

“Kūčių” silkė su sėklomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, obuolius nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su aliejumi pakepinti svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti obuolius, iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir obuolius, silkes supjaustyti gabalėliais ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, viršų pabarstyti moliūgų sėklomis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų