Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Kuršėnų" vyniotinis
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Jei naudosite paprastą varškę - ją reikia pertrinti per smulkų sietelį, kad neliktų grūdelių. Aš naudojau desertinę plombyro skonio varškę. Jei naudosite paprastą varškę - ją reikia pertrinti per smulkų sietelį, kad neliktų grūdelių. Aš naudojau desertinę plombyro skonio varškę. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai cukraus
4 valgomieji šaukštai miltai
Įdarui:
180 gramų sviesto
180 gramų kreminės varškės
0.5 skardinės kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame biskvitą: kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo.
2.
Sudėti miltus, gerai išmaišyti.
3.
Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę.
4.
Tinkamai išplaktų baltymų paviršius yra lygus, blizgantis, ne porėtas, ir apvertus dubenį baltymai turi laikytis jame, neslysti, nekeisti padėties!
5.
Labai atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešla turi būti puri, nesukritusi.
6.
Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32 x 35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį.
7.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.
8.
Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
9.
Ruošiame įdarą: iki purumo išplakti minkštą sviestą.
10.
Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną.
11.
Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
12.
Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį.
13.
Palaikyti šaldytuve apie 2 val. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

"Kuršėnų" vyniotinis

Recepto autorius: Jei naudosite paprastą varškę - ją reikia pertrinti per smulkų sietelį, kad neliktų grūdelių. Aš naudojau desertinę plombyro skonio varškę. Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ruošiame biskvitą: kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo.

  2. Sudėti miltus, gerai išmaišyti.

  3. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę.

  4. Tinkamai išplaktų baltymų paviršius yra lygus, blizgantis, ne porėtas, ir apvertus dubenį baltymai turi laikytis jame, neslysti, nekeisti padėties!

  5. Labai atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešla turi būti puri, nesukritusi.

  6. Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32 x 35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį.

  7. Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.

  8. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.

  9. Ruošiame įdarą: iki purumo išplakti minkštą sviestą.

  10. Plakant po truputį pilti kondensuotą pieną.

  11. Galiausiai sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.

  12. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą, ir vėl suvynioti į vyniotinį.

  13. Palaikyti šaldytuve apie 2 val. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (8)


  • Simona 2018-06-22 13:22

    Pradžioje galima su visu popieriumi suvynioti, kol atvės, o vėliau, prieš tepant kremą, popierių nulupti.


  • Jore 2018-02-11 16:14

    kepu bet sviesto niekada nededu ir gaunas superinis


  • Kepeja 2016-09-22 23:20

    Vynioti dar karsta


  • Kepeja 2016-09-22 23:19

    Issiimti biskvita ant kito sviestinio svaraus popieriaus ir suvynioti,atvesus biskvitui tepti idara.


  • tapati 2016-09-22 08:15

    Nesupratau, ką reiškia suvinioti, 8 punkte? Ar jį karštą, ar su tuo popierium suvinioti, neaišku


  • jurgita 2016-08-18 07:30

    o kai suvyniojat iskepta-ar su popierium ir paskui ji nuimat,ar is karto nuimat?


  • Asta 2016-08-13 15:50

    Skanu


  • Zylutė 2016-08-03 17:56

    Skanumėlis, keptas ne kartą!


Daugiau receptų