Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kvapnūs ir traškūs vafliai
AUTORIUS:
Lithuanian in the USA
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Vaflius galite įvairiai patobulinti – suvilgyti šokolade, tuomet apibarstyti mėgstamais pabarstukais, kokoso drožlėmis ar pan. Fantazijai ribų nėra! Receptas iš mano Vaflius galite įvairiai patobulinti – suvilgyti šokolade, tuomet apibarstyti mėgstamais pabarstukais, kokoso drožlėmis ar pan. Fantazijai ribų nėra! Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Lithuanian in the USA
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių (didesnių)
250 mililitrų miltai
225 mililitrai cukraus
200 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą išlydyti mikrobangėje, palikti šiek tiek pravėsti.
2.
Sviestą išplakti su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir cinamonu, po vieną įmušti kiaušinius, gerai viską išmaišyti.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, įmaišyti į sviesto-kiaušinių masę.
4.
Į įkaitintą vaflių keptuvę pilti po mažą samtelį tešlos ir kiekvieną vaflį kepti apie 2 min., kol parus. Išėmus, dar karštą, iškart susukti į norimą formą. Skanaus!>> Vaflių sukimui galite naudoti ritinėlius ar tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta ir sukietėja – forma liktų nepakitusi.

Kvapnūs ir traškūs vafliai

Recepto autorius: Vaflius galite įvairiai patobulinti – suvilgyti šokolade, tuomet apibarstyti mėgstamais pabarstukais, kokoso drožlėmis ar pan. Fantazijai ribų nėra! Receptas iš mano ( ...daugiau ) Lithuanian in the USA
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą išlydyti mikrobangėje, palikti šiek tiek pravėsti.

  2. Sviestą išplakti su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir cinamonu, po vieną įmušti kiaušinius, gerai viską išmaišyti.

  3. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, įmaišyti į sviesto-kiaušinių masę.

  4. Į įkaitintą vaflių keptuvę pilti po mažą samtelį tešlos ir kiekvieną vaflį kepti apie 2 min., kol parus. Išėmus, dar karštą, iškart susukti į norimą formą. Skanaus!>> Vaflių sukimui galite naudoti ritinėlius ar tiesiog mažus stikliukus, kad kol vaflis atvėsta ir sukietėja – forma liktų nepakitusi.

Receptą atsiuntė Lithuanian in the USA

Komentarai


Daugiau receptų