Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kvepiantis pyragas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
10 vienetų obuolių
200 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai abrikosų uogienės
1 žiupsnelis sodos
5 valgomieji šaukštai miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
2 valgomieji šaukštai sviesto
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupu ir susmulkinu.
Kiaušinius išplaku su cukrumi.
Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).
2.
Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
Skanaus.

Kvepiantis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupu ir susmulkinu.
    Kiaušinius išplaku su cukrumi.
    Uogienę išmaišau su soda (uogienę galima imti ir kitokią aš turėjau abrikosų) ir supilu į kiaušinių masę.
    Miltus sumaišau su kepimo milteliais ir sijoju į ruošiamą tešlą.
    Miltų imti pagal tešlos tirštumą. Tešla turi būti grietinės konsistencijos (miltų dėti daugiau arba mažiau nei 5 šaukštus).

  2. Kepimo indą tepti sviestu, dėti maždaug pusę obuolių, supilti tešlą ir ant viršaus kitą dalį obuolių.
    Gausiai pabarstyti cinamonu ir kepti iki pagels, apie 20 - 30 minučių.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų