Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Labai skanus plovas
AUTORIUS:
RUTA
INGREDIENTAI:
4 vienetai morkų
2 stiklinės ryžių
4 vienetai svogūnų
600 gramų kiaulienos
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, įpilti apie pusę stiklinės aliejaus, įdėti druskos, prieskonių, išmaišyti ir sumažinti ugnį. Kol troškinasi mėsa, nulupti svogūnus, supjaustyti žiedeliais ir sudėti ant mėsos. Tada nuskusti morkas, sutarkuoti ir sudėti ant svogūnų (viską sudėti sluoksniais ir negalima maišyti! Prieskoniuojam tik mėsą!).
2 stiklines (aš pilu su puodeliu, 150 gramų)ryžių gerai išplauti kol vanduo taps skaidrus ir užpilti ant morkų (ant viršaus), įpilti 4 stiklines vandens, uždengti dangčiu ir įkišti į orkaitę valandai. Po valandos plovą išmaišyti, orkaitę galima išjungti ir dar pusei valandos aš palieku kad subręstų. Labai skanu!

Labai skanus plovas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, įpilti apie pusę stiklinės aliejaus, įdėti druskos, prieskonių, išmaišyti ir sumažinti ugnį. Kol troškinasi mėsa, nulupti svogūnus, supjaustyti žiedeliais ir sudėti ant mėsos. Tada nuskusti morkas, sutarkuoti ir sudėti ant svogūnų (viską sudėti sluoksniais ir negalima maišyti! Prieskoniuojam tik mėsą!).
2 stiklines (aš pilu su puodeliu, 150 gramų)ryžių gerai išplauti kol vanduo taps skaidrus ir užpilti ant morkų (ant viršaus), įpilti 4 stiklines vandens, uždengti dangčiu ir įkišti į orkaitę valandai. Po valandos plovą išmaišyti, orkaitę galima išjungti ir dar pusei valandos aš palieku kad subręstų. Labai skanu!

Receptą atsiuntė RUTA

Komentarai (40)


  • Virga 2016-11-22 08:34

    Kokioj.temperatūroj?


  • aurelijus 2016-03-11 15:23

    receptas yra,o laikas kiek troskonti ir temperaturos dydis koks turetu buti orkaiteja,uzmorsot parasyti.


  • ARVYDAS 2015-12-17 16:01

    AS ANT KAITLENTES GAMINAU , SPYZINIAM PUODE, SUPER


  • waydotas 2015-04-17 19:35

    Šėtonas geriau padarytu


  • remiga 2015-01-21 13:47

    labai skanuu issiviriau kibira valgau savaite


  • jurmina 2015-01-11 13:41

    labai skanu


  • ruta 2014-10-13 20:37

    Sandra,reikia uzdengti kai dedat i orkaite


  • sandra, 2014-10-09 13:36

    nereikia uzdengti i orkaite dedant?


  • Arūnas 2014-06-12 20:16

    Svogūnai kepami aliejuje pirma ir tik po to mėsa


  • ruta 2014-01-18 15:06

    Jurgita,labai smagu kad patiko !


Daugiau receptų