
Labai skanūs senoviniai kūčiukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
650 gramų | miltai |
200 mililitrų | vandens (šiltas) |
80 gramų | aliejaus |
40 gramų | šlapių mielių |
6 valgomieji šaukštai | cukraus |
5 valgomieji šaukštai | aguonų |
1 žiupsnelis | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į vandenį dėti mieles, pilti aliejų, berti druską ir cukrų. Maišyti, kol masė suputos. Suberti miltus, aguonas ir išminkyti. Palikti pakilti apie 40 minučių.
2.
Tešlą padalinti į piršto storio volelius. Pavoliokite miltuose. Supjaustyti 1 cm pločio gabalėliais ir dėti ant miltais pabarstytos skardos.
3.
Kepti iki 170 0 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Labai skanūs senoviniai kūčiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Miltai, 650 gramų
- Vanduo, šiltas, 200 mililitrų
- Aliejus, 80 gramų
- Šlapios mielės, 40 gramų
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Aguonos, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į vandenį dėti mieles, pilti aliejų, berti druską ir cukrų. Maišyti, kol masė suputos. Suberti miltus, aguonas ir išminkyti. Palikti pakilti apie 40 minučių.
Tešlą padalinti į piršto storio volelius. Pavoliokite miltuose. Supjaustyti 1 cm pločio gabalėliais ir dėti ant miltais pabarstytos skardos.
Kepti iki 170 0 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Ar tinka sausos mielės ir kiek jų dėti vietoj šlapų
Žiauriai lengva ir skanu
Aš turiu šviežių kepimo mielių.. Ar jos tinka?????
Labai skanu
Labai aciu uz puiku recepta. Labai skanius iskepiau.