Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Laimės pasagėlės“
AUTORIUS:
Gražina
INGREDIENTAI:
20 gramų cukraus pudros
50 gramų migdolų (malti)
50 gramų žemės riešutų (malti)
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!

„Laimės pasagėlės“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą sutryniau su miltiniu cukrumi.
Subėriau miltus bei maltus riešutus ir gerai išminkiau.
Tešlą padėjau 2 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformavau pasagos formos sausainius, juos papuošiau iš iškočiotos tešlos išspaustomis žvaigždutėmis.
Sudėjau sausainius į miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau atvėsti ir tuomet apibarsčiau su vaniliniu cukrumi sumaišyta cukraus pudra.
Gardžių ir gražių Jums švenčių!

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (2)


  • Renata 2014-12-16 15:05

    Tai galima gi migdolus su smulkintuvu (blenderiu) sumalti.


  • Ieva 2012-08-30 20:47

    Sveiki. niekur nerandu pirkti maltų migdolų. Ar juos būtų galima kuo nors pakeisti?


Daugiau receptų