Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lapeliai su įdaru
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų varškės
šiek tiek miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 vienetas kiaušinių
100 gramų cukraus
šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį. Berti miltus sumaišytus su kepimo miletliais (miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi ganėtinai tvirta) ir užminkyti tešlą.
2.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno dėti po šaukštelį mėgstamos uogienės (skaniausia - obuolienė, juk dabar ruduo!). Lapelį susukti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180 °C orkaitėje, apie 30 min., kol gražiai paskrus.

Skanaus!

Lapeliai su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį. Berti miltus sumaišytus su kepimo miletliais (miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi ganėtinai tvirta) ir užminkyti tešlą.

  2. Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno dėti po šaukštelį mėgstamos uogienės (skaniausia - obuolienė, juk dabar ruduo!). Lapelį susukti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180 °C orkaitėje, apie 30 min., kol gražiai paskrus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų