Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lasagne
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
250 gramų makaronų (skirti lazanijai)
200 gramų vandens
5 valgomieji šaukštai grietinės
25 gramai prieskonių (mišinys lazanijai „Maggi“)
200 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepinti keptuvėje virš mažos ugnies, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną ir viską pakepinti.
Tuomet supilti į keptuvę vandenyje ištirpintą prieskonių mišinį, sudėti smulkiai pjaustytus pomidorus ir pakepinti apie 10min.
Kepimo formą ištepti riebalais ir sluoksniuoti: lazanija makaronai, faršo masė, lazanija makaronai, faršo masė, grietinė ir galiausiai tarkuotas sūris.
Galima sluoksnių daryti ir daugiau, kol baigsis kepintas faršas.
Dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 35-40min.
Skanaus!

Lasagne

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Faršą pakepinti keptuvėje virš mažos ugnies, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną ir viską pakepinti.
Tuomet supilti į keptuvę vandenyje ištirpintą prieskonių mišinį, sudėti smulkiai pjaustytus pomidorus ir pakepinti apie 10min.
Kepimo formą ištepti riebalais ir sluoksniuoti: lazanija makaronai, faršo masė, lazanija makaronai, faršo masė, grietinė ir galiausiai tarkuotas sūris.
Galima sluoksnių daryti ir daugiau, kol baigsis kepintas faršas.
Dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 35-40min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (24)


  • lus 2015-06-29 16:07

    Ne kartą lankiausi Italijoje ir pirkau grietinė,tai kas per nesąmonė,kad ten nėra pirkti šio produkto?


  • oliva 2013-10-10 19:38

    cia tas pats,kaip italai gamintu cepelinus,ai mesos neturim,tai idaras bus makaronai,oi ir grietines neturim,tai uzpilkim kecupo,gaunasi italiskas cepelinu variantas:))),gal ir skanu,bet,taip ir liks neparagave tikru cepelinu. moterys,paklausykit patarymu tu,kurios zino,kaip ji daroma.. skanaus!:)) :super:


  • itale 2012-08-04 14:05

    Kiauliena ? Per riebi lazanijai! Grietines italai isvis neturi ir siaip prieskoniai naudojami tik naturalus -druska ,cukrus,juodieji pipirai ,bazilikas ,petrazoles...vietoj pomidoru naudojama passata -pomidoru tyre , o kur morka ?...


  • vaidule 2012-02-28 16:24

    nu su grietine ir skanu ir lengviau,nereikia virti padazo :-) ,nebutinai taip turi buti,kaip turi buti.man patiko :super:


  • as 2012-01-16 21:48

    nu jau tik su sitokiu receptu dabokites,kad italai nevalgytu :-D SIAUBAS KAM CIA TA GRIETINE Besciamella reikia daryti,o ne grietine pilti..ir mesa ne keptuveje kepinti :)) praejo apetitas paskaicius


  • jute 2011-12-30 15:00

    mano sese dare sita lasange mano vestuvems kaikurie sveciai prase recepto... pati valgiau man labai patiko pabandikit padarit ir nereikes restorano :super:


  • Simona 2011-11-20 19:32

    atrodo tikrai labai skaniai butinai pabandysiu ;-) tik idomu kokias darzoves deti? :galvoju:


  • vaida 2011-10-03 11:48

    as kai dariau tai lazanijos makaronus palaikiau verdanciame vandenyje apie 10-15min jie tada suminksteja,nes verdant jie gaunasi per minksti ir pradeda trukineti...:)
    :-) :super:


  • joo 2011-06-07 11:26

    Patarciau pries dedant makaronus y skarda isvirti taip bus daug geriau, kai gaminau lazanija dejau nevirtus tai tokie kieti gavos :-)


  • viktorija 2011-05-18 18:49

    ar makaronus virti,ar deti nevirtus? :-)


Daugiau receptų