Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašiša kario ir kokoso pieno padaže
AUTORIUS:
Eimantas
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek lašišų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustoma gabalais ir sumarinuojama 12 val prieš patiekalo gaminimą.

Marinatui reikalingi: žuvies prieskoniai, alyvų aliejus, citrinos sultys, šaukštas medaus, šaukštas balto vyno, žiupsnelis šviežių krapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

Išmarinuotą lašišos filė paprasčiausiai apvolioti miltais ir apkepti alyvų aliejuje.

Padažui bus reikalinga: 3 šaukštai kario prieskonių, 1 svogūno, 6 pievagrybių, 1 poro, skardinė kokoso pieno, alyvų aliejaus.

Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu!
Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!

Lašiša kario ir kokoso pieno padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lašišos filė supjaustoma gabalais ir sumarinuojama 12 val prieš patiekalo gaminimą.

Marinatui reikalingi: žuvies prieskoniai, alyvų aliejus, citrinos sultys, šaukštas medaus, šaukštas balto vyno, žiupsnelis šviežių krapų, druskos ir pipirų pagal skonį.

Išmarinuotą lašišos filė paprasčiausiai apvolioti miltais ir apkepti alyvų aliejuje.

Padažui bus reikalinga: 3 šaukštai kario prieskonių, 1 svogūno, 6 pievagrybių, 1 poro, skardinė kokoso pieno, alyvų aliejaus.

Į keptuvę įpilti alyvų aliejų ir gerai įkaitinti. Į įkaitintą alieją dėti kario prieskonių ir jame juos išdeginti 1 min. Kai karis išdegs, į keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, porą bei pievagrybius. Šiems apkepus, į keptuvę supilti kokoso pieną ir jam užvirus, į keptuvę sudėti jau iškeptos lašišos filė gabalėlius bei patroškinti apie 5 min. Patiekti su ryžiais bei virtu brokoliu!
Skanaus ir atsiprašau kad nėra foto, bet kitą kartą gamindamas šį patiekalą tikrai įdėsiu nuotrauką!

Receptą atsiuntė Eimantas

Komentarai


Daugiau receptų