Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
AUTORIUS:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų ((salotoms))
2 vienetai avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms))
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 sauja krapų (smulkinti, švieži, (salotoms))
1 sauja rozmarino ((salotoms))
3 vienetai svogūnų (žieminiai, (salotoms))
800 gramų lašišų (filė)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ((salotoms))
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas akmens druskos (malūnėlyje)
šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms))
2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų