Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašiša „Tsotskhali“
AUTORIUS:
Augustė
INGREDIENTAI:
4 vienetai citrinų
2 česnakų
2 stiklinės graikinių riešutų
1 arbatinis šaukštelis kalendrų (sėklos)
0.25 arbatinio šaukštelio paprikų
1 vienetas lašišų
1 stiklinė vandens (verdantis)
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
0.2 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (aštrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.

Lašiša „Tsotskhali“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sutrinti riešutus kartu su česnaku (tam galite naudotis maisto produktų smulkintuvu), kol pasidarys pasta.
Sudėti pastą į dubenį, supiti verdantį vandenį, plakti kol pasidarys vientisas mišinys.
Sudėti prieskonius ir palikti kelioms valandoms.
Patepti riebalais lašišą iš vidaus ir kepti ant griliaus.
Kepti abi žuvies puses, kol iškeps.
Supjaustyti žuvį mažesniais gabaliukais ir nuimti odą.
Patiekti su graikinių riešutų padažu ir užpilti citrinos sulčių ant viršaus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Augustė

Komentarai (3)


  • Godulka 2011-12-28 19:25

    Aš dariau ir gavosi tokio švelnaus skonio ir labai įdomaus. Citrinos šiek tiek per daug aš dariau su 3. Siūlau visiems pasigaminti: ))


  • mindukazzzz 2010-08-27 13:26

    taip ziauru kad numireli gali prikelt :super: :bravo: %-) :bravo: %-)


  • Simona 2010-06-22 13:53

    sveiki,

    gal kas bandet daryt ir pakomentuotumen taip gavosi? ;-)


Daugiau receptų