Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašiša žolelių-grietinėlės padaže
AUTORIUS:
Jelena
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (padažui)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (padažui)
šiek tiek petražolių (padažui)
šiek tiek rozmarino
2 vienetai kiaušinių (tryniai, padažui)
1 vienetas lašišų (filė)
300 mililitrų grietinėlės (neriebi, padažui)
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinpipirių
0.5 vieneto sulčių (citrinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Lašiša žolelių-grietinėlės padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų