Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
AUTORIUS:
ZIGMAS,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų zigmo sūdytos lašišos filė
100 gramų sūris („Parmeggiano reggiano“)
Padažui:
100 gramų pomidorų pastos (džiovinti, aliejuje)
50 gramų „vorčesterio“ padažas
100 gramų alyvuogių aliejaus
3 gramai ciberžolės
10 gramų krapų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Padažo gamyba: mažais kubeliais supjaustomi džiovinti pomidorai ir sumaišomi su ciberžole, smulkintais krapais aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.

Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padažo gamyba: mažais kubeliais supjaustomi džiovinti pomidorai ir sumaišomi su ciberžole, smulkintais krapais aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.

Receptą atsiuntė ZIGMAS

Komentarai


Daugiau receptų