Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos karis
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų lašišos filė be odos
200 mililitrų kokosų pieno
150 gramų sviesto
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas čili pipirų
1 arbatinis šaukštelis kario
2 vienetai laurų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.
2.
Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Lašišos karis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.

  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų