Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos karpačio
AUTORIUS:
Šarūnas dromdrom.com
INGREDIENTAI:
1 vienetas anyžių (gumbas)
1 vienetas apelsinų
šiek tiek krapų
šiek tiek lašišų (filė)
šiek tiek kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.

Lašišos karpačio

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.

Receptą atsiuntė Šarūnas dromdrom.com

Komentarai (1)


  • one two 2009-01-21 08:53

    Nu blyn skaniai atrodo... %-)


Daugiau receptų