Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos kepsnys su citrinų padažu
AUTORIUS:
Kotryna
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai lašišos filė be odos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Kepimui:
1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
Padažui:
1 stiklinė baltojo vyno
100 gramų sviesto
1 vienetas citrinų sultys
1 žiupsnelis džiovintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.
3.
Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!

Lašišos kepsnys su citrinų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.

  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.

  3. Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kotryna

Komentarai


Daugiau receptų