Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos skanėstas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų lašišos filė
4 vienetai bulvių
100 mililitrų pieno
2 vienetai kivių
1 vienetas pastarnokų
2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių
1 saujelė spanguolių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje.
2.
Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
3.
Nuluptas bulves verdame su žiupsneliu druskos, kai bus minkštos, triname bulvių košę, užplikant verdančiu pienu.
4.
Pastarnokus nulupame, supjaustome juostelėmis ir labai trumpai apkepame aliejuje ant keptuvės.
5.
Viską dedu į lėkštę, puošiu kivi ir spanguolėmis. Skanaus.

Lašišos skanėstas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje.

  2. Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.

  3. Nuluptas bulves verdame su žiupsneliu druskos, kai bus minkštos, triname bulvių košę, užplikant verdančiu pienu.

  4. Pastarnokus nulupame, supjaustome juostelėmis ir labai trumpai apkepame aliejuje ant keptuvės.

  5. Viską dedu į lėkštę, puošiu kivi ir spanguolėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų