
Lašišos sumuštinukai su ypatingu padažu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 vieneto | prancūziškas batonas | |
100 gramų | sūdytos lašišos | |
Aptepimui: | ||
40 gramų | sviesto | |
Kremui: | ||
100 gramų | kreminės varškės | |
0.5 vieneto | citrinų sultys | |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios | |
0.25 arbatinio šaukštelio | krienų | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų | |
0.5 žiupsnelio | druskos | |
Pabarstymui: | ||
1 pundelis | krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti sausoje keptuvėje, skrudintuvėje ar orkaitėje.
2.
Į varškės kremą įspausti citrinos sulčių, dėti garstyčias, krienus, pagardinti pipirais ir druska, kruopščiai išmaišyti.
3.
Ant duonos riekelių tepti sviestą, dėti po gabaliuką lašišos, užtepti varškės kremu ir pagardinti krapais. Skanaus!
Lašišos sumuštinukai su ypatingu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Prancūziškas batonas, 0.5 vieneto
- Sūdyta lašiša, 100 gramų
- Sviestas, 40 gramų
- Kreminė varškė, 100 gramų
- Citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Dižono garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krienai, 1/4 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 0.5 žiupsnelio
- Krapai, 1 pundelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis. Paskrudinti sausoje keptuvėje, skrudintuvėje ar orkaitėje.
Į varškės kremą įspausti citrinos sulčių, dėti garstyčias, krienus, pagardinti pipirais ir druska, kruopščiai išmaišyti.
Ant duonos riekelių tepti sviestą, dėti po gabaliuką lašišos, užtepti varškės kremu ir pagardinti krapais. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai