Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lašišos vėrinukai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas lavašo
150 gramų varškės (Užtežėlė (mėgstama))
šiek tiek lašišų (ZIGMO)
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Ištiesti ant stalo lavašą, aptepti jį varškės kremu, tada gražiai paskleisti lašišos gabaliukus ir sluoksnį nepjaustytų svogūno laiškų. Susukti vyniotinį ir apvynioti jį maistine plėvele. Po 1 -2 valandų išvyniotą vyniotinį susmaigstykite dantų krapštukais ir tarp jų darykite pjūvius griežinėliams.

Skanaus.

Lašišos vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištiesti ant stalo lavašą, aptepti jį varškės kremu, tada gražiai paskleisti lašišos gabaliukus ir sluoksnį nepjaustytų svogūno laiškų. Susukti vyniotinį ir apvynioti jį maistine plėvele. Po 1 -2 valandų išvyniotą vyniotinį susmaigstykite dantų krapštukais ir tarp jų darykite pjūvius griežinėliams.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...