Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru
AUTORIUS:
Jelena
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (nedideli)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek majonezo (be konservantų)
400 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
1 vienetas lavašo
100 gramų fermentinio sūrio
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.

Lavašas su pievagrybių-sūrio-kiaušininių-kaparėlių įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.

Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, tada beriame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, barstome druskos, pipirų ir viską pakepiname minutę laiko. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.

Lavašą padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame įdaru ir atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą. Tada supjaustome griežinėliais.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai (2)


  • Laurute 2019-07-13 10:54

    Tai kad cia ir nereikia pieno moterie


  • moteris 2019-05-12 22:31

    Skaitau recepto igridientus, nu nematau, kad reiketu pieno. Manau skanu, pabandysiu padaryti :)


Daugiau receptų