Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Lazanija su vištiena
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
250 gramų lazanijos lakštų ((1 pakuotė lazanijos lakštų))
300 gramų vištiena (virta)
šiek tiek žalumynų ( (smulkiai sukapotų petražolių ir krapų))
300 gramų sūris (fermentinis)
Padažui:
200 gramų grietinės
150 mililitrų vandens
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
100 gramų kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visus padažui skirtus ingridientus sumaišome ir supilame į puodą bei užviriname.
2.
Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220 ° temp. orkaitėje 35 - 40 min.
3.
Būtina sąlyga:
Sluoksniuojant lazaniją , lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą.
Negailėkite padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese.
Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks, bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti.

Skanaus.

Lazanija su vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišome ir supilame į puodą bei užviriname.

  2. Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220 ° temp. orkaitėje 35 - 40 min.

  3. Būtina sąlyga:
    Sluoksniuojant lazaniją , lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą.
    Negailėkite padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese.
    Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks, bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų