Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ledų desertas su konservuotais vaisiais
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų ananasų (konservuoti)
250 gramų persikų (konservuoti)
1 pakelis želės (braškių skonio)
500 gramų ledų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Pagaminti želė pagal instrukciją ant pakelio. Kai želė sustings, pradėkite sluoksniuoti desertą: dėkite ledų, konservuotų ananasų, vėl ledų, želė, konservuotų persikų ir vėl ledų. Galima paskaninti cukraus pudra.

Skanu ir labai paprasta!

Ledų desertas su konservuotais vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pagaminti želė pagal instrukciją ant pakelio. Kai želė sustings, pradėkite sluoksniuoti desertą: dėkite ledų, konservuotų ananasų, vėl ledų, želė, konservuotų persikų ir vėl ledų. Galima paskaninti cukraus pudra.

Skanu ir labai paprasta!

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų